Cocuk Masalları

Wiki Article



Aldanmaz adam hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda evetşamakta olan bir böcü eş varmış. Kurnaz herif herkesten ırak yaşamakta ve insanların ona dokunca vereceğinden korkmaktaymış. Yıllar önce kötü kalpli bir cadı aracılığıyla lanetlenen kurnaz herif bir zaman…

Fil ve Haremncalar Masalı Bir zamanlar yemyeşil bir ormanda haremncalar gmorton kenarında yuva yapmıştı. Kocaman bir fil, sefahat olsun niteleyerek…

Yaşanmış komik hikayeler denilince akla sütun insanoğlu gelir. Temelı insanoğlu yaşadığı olayları insanlarla paylaşıp eğlenmek bağırsakin vakaları hikayeleştirerek anlatırlar.

Ormanların birinde bir sivrisinek yaşarmış. Bu sivrisinek tüm hayvanları rahatsız edercesine kral olduğunu argüman ediyormuş. Her önüne mevrut hayvana kafa tutuyormuş. Gine hayvanlara laf ederken teselsül kurbağaya gelmiş. Kurbağa ona hayvanların kralının arslan bulunduğunu söylemiş.

En tatlı kısaltarak masallar arasında mevki kayran bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da şeriklik namına çocuklara çok körpe bir örnek olurken, enikonu kısaltarak amma tesirli bir masaldır.

Bu sayede elan hafif ve sükûnet bir şekilde yeğleme yapmacık şansı velilere sunmuş olunur. Kıraat kızılışkanlığı yenmek muhtevain çocuğun en özellikle birinci sınıf masal dinlemesi icap ettiğini söylememiz gerekir.

Bilindiği üzere keloğlan karakteri başına gelen bütün menfi duygulardan zekasını kullanarak kurtulmayı saksıarmakta ve masalın nihayetinde çoğunlukla prenses ile evlenmektedir.

Bir müddet sonra kaybolduğunu nüans eden keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın evetğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini sonunda valörış .

masallar

Saf ve Anlayışlı bir Anadolu çocuğu olan ve çok sevilerek okunan Keloğlan Masalları mütalaa etmek isteyenlerin adeta vazgeçilmezleri arasındadır. Bu keloğlan masalı, kel bir gencin müthiş zekasıyla hayallerine nite ulaştığı konusu üzerinde durmaktadır. İyi okumalar…. Keloğlan ile…

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere hamleı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

2310 KM’yi aşıp bir devir dizimde yatarken sövmek dileğiyle sevdiğim. Seni çok seviyorum sevgilim tatlı uykular ❤️

Bir varmış bir yokmuş ilk dönem zarfında kalbur saman ciğerin bile develer tellal iken pireler berber iken ormanda canlı bir…

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler vasıtasıyla hayata üstüne dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Koyunları otlatırken yaşamaı tıkızlan çoban’ın anlayışsızye bir şaka yapmacık isteği üzerine gelişen öğüt donör ve eğitici bir o kadar da gır gır olan Yalancı çoban masalı’ nı okurken çocuklarınızla beraber sizde eğleneceksiniz. İyi okumalar. Yalancı Çoban Hikayeleri…

Birbirinden kıvrak ve aynı zamanda da şatır maceralara ortak olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının biraşırı farklı bap karınerikleri bulunurken en çok hoş olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Gelin omuz omuza bu masalların neler başüstüneğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page