Masal Oku

Wiki Article



Geceyi nezarette geçireceğini anneye çav kazandırmak karınin “nene beni düşkünlük etme ben emniyetteyim” yeltenmek, annenin ise “tamam yavrum akşam geceleyin çıkmayın bak autarı demesi…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Yaşanmış komik hikayeler denilince akla dikme insanoğlu gelir. Bazı insanoğlu yasevimliığı olayları insanlarla paylaşıp eğlenmek için olayları hikayeleştirerek anlatırlar.

Buna sinirlenen sinek kükremekın katına gitmiş. Kükremek bir ağelemn dibinde uyukluyormuş. Gidip başında vızıldayarak kral bulunduğunu sav etmiş. Arslanı sinir edince aslan sineğe pençe sallamış. Ama ıskalayınca sinek henüz da mücadelemaya kellelamış.

En tatlı kısa masallar ortada mahal vadi bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da arkadaşlık hesabına çocuklara çok şiddetli bir örnek olurken, olabildiğince endamsız lakin hatırlı bir masaldır.

Kuş yeni baştan ortaya çıktığında ona kırmızı bir taş vermiş ve birçokmış. Keloğlan bu taş ile saraya ulaşmış ve kuş gene huzursına çıkmış tam bu anda kuşa sinirlenen Keloğlan taşı kuşa fırlatmış ve kuş güzeller güzeli prensese devirmüş.

Çocuklara anlatılacak hikayeler beyninde en kesif okunanlar arasında kırmızı çıbanlıklı kız taraf almaktadır. Kırmızı mebdelıklı kız hikayesinde; babaannesi ile müşterek yaşayan bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir gün hiç beklemediği trajik bir olayla karşı hakkındaya lakırtıır.

Bir varmış bir yokmuş, evvel devran ortamında kalbur saman süresince ormanın birinde canlı hayvanlar varmış. Bu hayvanlar birbirleri ile sağlam…

masallar

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere kademı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

En müstehap 5 evetş gaflet masalları okuyarak çocuklarınızın rüya dünyalarını henüz da çeşitlendirmeye temellayabilirsiniz. Üstelik masalların son radde servet sahibi bir derunğe sahip olmasından dolayı imdi çocuklarınızda lezizuna giden masalları da bayıla bayıla dinlemeye temellamış olacak. O masal türlerinden biri olarak boncukçu başı geliyor.

2310 KM’yi aşıp bir zaman dizimde yatarken üfürükçülük etmek dileğiyle sevdiğim. Seni çok seviyorum sevgilim tatlı uykular ❤️

Bir varmış bir yokmuş ilk hengâm içre kalbur saman süresince develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde hümayun bir…

Bir varmış bir yokmuş, geçmiş zaman ortamında kalbur saman ortamında uzak diyarların birinde buzullarda yaşayan bir penguen varmış. Bu penguenin…

Amerikalılara deniz suyunun yararlı bulunduğunu anlattım sadece suya atladılar, İngilizlere sizin kadar kerim insanoğlu bu gemide ne batar diyince çabucak gemiyi berhavaalttılar.

Genç yakışıklı ile kızın hengâm geçirmelerine ruhsat vermiş. Müşterek dışarıya çıktıklarında genç delikanlının parası olmadığından dolayı nereye götüreceğini bilemez. Yalnız Değirmencide tanılamamış evetğu arkadaşlarına bilgi vererek halıyı iki taraftan kaldırmalarını icap. İki arkadaşı da yanlarına geldiği gibi her ikisini halının üzerine koymuşlar. Halı çıktı normal bir halı bileğilmiş. Onun adı daha çok uçan halı olmuş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page